Pàgines

divendres, 25 de març del 2016

Els alumnes de 1r d'ESO en les activitats de final de Trimestre

Del 21 al 23 de març a l'IES Segrelles hem celebrat les 2es Olimpíades, activitat emmarcada dins les activitats de final de trimestre, abans de marxar de vacances de Pasqua fins el proper 5 d'abril que hi retornarem amb les piles ben carregades per fer front a la recta final de curs: les nostres classes acaben el 17 de juny, encara que els profes s'estan ací fent burocràcia fins a principis de juliol (i si hem de recuperar alguna assignatura, que esperem que no, nosaltres també hi vindrem a finals de juny).


Només hi participàvem els de 1r, 2n i 3r d'ESO, perquè els de 4t d'ESO estaven de viatge a Berlín. Els de 1r i 2n de Batxillerat, així com els de Cicles Formatius, van poder assistir a les activitats del darrer dia, dimecres.

Dilluns i dimarts vam tindre al llarg de les tres darreres hores (en fem 6 cada dia) Olimpíades, Lliurament del Premi de Narrativa en Valencià Sambori de Centre i exhibició d'acrogimnàstica per part dels companys de 3r.

Les Olimpíades consten de quatre disciplines: Proves físiques, miscel·lània, llengües i mates.

Ací estem els de 1r fent les proves físiques a les pistes de l'institut. Després de setmanes de sequera, el dia anterior havia plogut de valent, però la pluja va ser molt celebrada i els bassals no ens van fer gens de nosa.



Dimarts vam lliurar també els premis literaris de narrativa en valencià, el premi Sambori de Centre. Els de 1r i 2n ESO es van lliurar al menjador de la cafeteria, on vam eixir tots els finalistes a llegir un xicotet fragment del nostre relat abans de conéixer els tres escrits millor valorats. Tots els penjarem a la web del Centre.


Ací ens teniu, escoltant amb atenció les preguntes de Pep, Toni i Alícia en la disciplina de llengües...



 Les proves de mates... Quina concentració!



El darrer dia vam fer tots festa des de bon matí: finals de les Olimpíades, karaoke, concurs Fifa16, esmorzar, lliurament de medalles als vencedors per nivells i per disciplines...

El karaoke, a la sala d'actes, organitzat per Ignasi i Alfredo, els profes de Música.


Les finals de 1r d'ESO, al vestíbul.


El campionat Fifa 2016 organitzat per l'antic alumne Cristian Gallego, on els alumnes de 2n de Batxillerat van caure derrotats contra tots els pronòstics.


I per esmorzar... bunyols casolans fets pels profes que van vindre ben d'hora i xocolate ben calent, preparat per Amparo, Rosa i Adam, que estan al front de la cafeteria del Centre. Els bunyols són típics de sant Josep i es fan per Falles. Nosaltres, a la Vall, no som molt fallers, però ens ixen molt bons els bunyols.

I per acabar el matí... Lliurament de medalles.

Guanyadors de la Miscel·lània 1r ESO E. Lourdes, profe d'Informàtica, els lliura la medalla que ho acredita
Guanyadors de Mates, 1r ESO E

Els alumnes de 1r ESO A, que van ser els millors en Esports, amb Josep, profe d'Educació Física

1r ESO C van ser els millors en la disciplina de Llengües. Àlex, profe de Castellà, els va lliurar la medalla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada