Pàgines

dimecres, 30 de març del 2016

Taller d’Orquestra

El taller orquestra és un taller on toquem cançons amb els nostres instruments: guitarres elèctriques, bateria, piano i flautes. A més a més també cantem cançons populars catalanes o de grups actuals que readaptem.

Aquest taller el fem els divendres des de les 13h30 fins a les 14h30, amb l'Annick, la nostra professora de música. Al taller sem 13 persones de tots els cursos. De 5a enguany participem l’Elisa, la Carolina, en Miquel, la Cèlia, en Joan i la Christen.

Fins ara el taller d'orquestra ha fet tres actuacions:
el dia de la festa de Nadal al centre del poble del Soler, el concert dels 40 anys de La Bressola a l’Auditori de Girona i una altra abans d’un partit de rugbi dels Dragons Catalans.
A finals de maig estarem a La Bressolada, la festa de totes les escoles de La Bressola i a final de curs farem un nou concert.

Aquí sota teniu un fragment del concert dels 40 anys de La Bressola  que va tenir lloc aquest gener a Girona i on ens acompanyaven Marc Serrats de Xerramequ, Albert Vila, Xarli Oliver i Rafalito Salazar del grup Ai ai ai, . Va ser genial!

Elisa 5A, Miquel 5B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada