dimarts, 14 de juny de 2016

DIMARTS, UN DIA PLE D'ACTIVITATS I DE REPTES

Hui ha sigut una jornada plena d'activitats. Hem començat el dia amb una notícia positiva: ha deixat de bufar la Tramuntana.
Hem començat reunint-nos tots al pati de l'escola. Ràpidament hem fet via cap a Port Vendres i des d'ací hem iniciat una llarga caminada cap a la platja de Paulilles, per la costa, tot el temps vora mar. Ha sigut cansat, però tot un repte. 
Ràpidament hem dinat, però abans encara hem tingut temps de visitar un magnífic taller de restauració de barques catalanes antigues. Tot seguit, hem pres el bany a la platja de Paulilles, quin paisatge... i que fresqueta que estava l'aigua. Els nins i les nines i també els xics i les xiques han fet un pam de greix. Encara ens esperava la vila reial de Cotlliure, on Ramon i Aleix, professors d'Història al Pompeu Fabra, ens han fet una interessant explicació sobre aquesta extraordinària ciutat, per la qual hem voltat una mica. Llàstima que el temps no donava per més.
El dia ha acabat a Baó, una localitat pròxima a Perpinyà, on l'associació Aire Nou de Baó ens ha oferit tallers de castells i de percussió. Hem sopat allà mateix, amb productes tradicionals de la zona. Demà ens espera una nova i apassionant jornada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada